Hold og tilmelding

Velkommen til Center for krop og bevægelse

Oplysninger om Corona

DOF Center for krop og bevægelse følger myndighedernes anbefalinger. Når du tilmelder dig holdet, får du aftenskolens vejledning og forholdsregler tilsendt inden holdstart.

Læs mere om sundhedsmyndighedernes anbefalinger:  her

 

I DOF Center for krop og bevægelse tilbyder vi en bred vifte af undervisning og behandling.

På vores hold får du skånsom træning, der tager hensyn til den enkelte deltager. Vi tilbyder hold med genoptræning, fx for brystopererede, træning for ældre og stoletræning for dem, der har meget ved at komme ned på gulvet eller igen.

Til familierne har vi voksen / barn-træning, hvor vi træner motorik, sanser og rytmik. Hvis du har smerter i ryggen, hovedpine, ondt i fødderne eller bare gerne vil have fokus på din vejrtrækning og lære teknikere til mindfulness, så har vi holdt til det. Vi tilbyder også individuel forløb, det kan være personlig træning, kostvejledning eller behandling fx Psykomotorisk terapi, zoneterapi, Biopati, kostvejledning og kranio-sakralterapi.

Vores workshops er korte forløb, hvor vi har fokus på fx bedre kost, søvn, blodsukker, hovedpine eller søndre fødder. Og sidst, mænd har ikke mindst har vi wellnessworkshops, hvor der er mulighed for at prøve tre forskellige tilbud på et værksted. Alle undervisere og behandle er veluddannede psykomotoriske terapeuter / afspændingspædagoger, Gotvedpædagoger eller ergoterapeuter. Vores adresse er Østergade 30N, 3600 Frederikssund (Indgang og parkering fra Servicegaden)

Hvis holdet er startet, er du altid velkommen til at ringe og høre om der er plads på holdet.

Kursusbeløbet kan ikke refunderes efter holdstart. Kursusbeløbet refunderes såfremt holdet ikke oprettes. Hvis en mødegang aflyses bliver mødegangen afholdt i forlængelse af de planlægte mødegange. Hvis en lærer er fraværende sættes der vikar på holdet.

Tilbagebetaling kan ske indtil 14 dage før kursusstart, dog fratrukket administrationsgebyr på kr. 150. Efter denne dato kan tilbagebetaling kun finde sted, såfremt holdet er overtegnet eller ikke oprettes. 
Din fortrydelsesret bortfalder jf. §18 stk.2  Forbrugeraftaleloven - fortrydelsesretten bortfalder

Hvis kurset / arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed ret til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder.