Velkommen til Center for krop og bevægelse

I DOF Center for krop og bevægelse tilbyder vi en bred vifte af undervisning og behandling.

På vores hold får du skånsom træning, der tager hensyn til den enkelte deltager. Vi tilbyder hold med genoptræning, fx for brystopererede, træning for ældre og stoletræning for dem, der har svært ved at komme ned på gulvet eller op igen.

Til familierne har vi voksen/barn-træning, hvor vi træner motorik, sanser og rytmik. Hvis du har smerter i ryggen, hovedpine, ondt i fødderne eller bare gerne vil have fokus på din vejrtrækning og lære teknikker til mindfulness, så har vi hold til det. Vi tilbyder også individuelle forløb, det kan være personlig træning, kostvejledning eller behandlinger fx Psykomotorisk terapi, zoneterapi, Biopati, kostvejledning og kranio-sakralterapi.

Vores workshops er korte forløb, hvor vi har fokus på fx bedre kost, søvn, blodsukker, hovedpine eller sunde fødder. Og sidst, men ikke mindst har vi wellnessworkshops, hvor der er mulighed for at prøve tre forskellige tilbud af på en workshop. Alle undervisere og behandlere er veluddannede psykomotoriske terapeuter/afspændingspædagoger, Gotvedpædagoger eller fysioterapeuter. Vores adresse er Østergade 30N, 3600 Frederikssund (Indgang og parkering fra Servicegaden)

Hvis holdet er startet, er du altid velkommen til at ringe og høre om der er plads på holdet.

Kursusbeløbet kan ikke refunderes efter holdstart. Kursusbeløbet refunderes, såfremt holdet ikke oprettes. Hvis en mødegang aflyses bliver mødegangen afholdt i forlængelse af de planlægte mødegange. Hvis en lærer er fraværende sættes der vikar på holdet.

Tilbagebetaling kan ske indtil 14 dage før kursus start, dog fratrukket et administrationsgebyr på kr. 150. Efter denne dato kan tilbagebetaling kun finde sted, såfremt holdet er overtegnet eller ikke oprettes.
Din fortrydelsesret bortfalder jf. §18 stk.2 Forbrugeraftaleloven - fortrydelsesretten bortfalder

DSC_2639.jpg

DSC_2613.jpg