Naturligt gravid

Få hjælp når graviditeten lader vente på sig!
Mange kvinder i Danmark oplever problemer med at blive gravide. Nedsat frugtbarhed kan have mange årsager, men uanset årsag kan du selv gøre noget for at øge dine chancer for at blive gravid.

”Forskning viser at du kan firedobble dine chancer for at blive naturligt gravid ved at følge Mojzisova-metoden. Iøvrigt kan du mindske gener og symptomer som uregelmæssige menstruationer, cyklussmerter, fordøjelsesproblemer samt smerter i bækken- og lænderegionen”

Metode: Med den rigtige mængde fysisk træning og de rette øvelser kan du øge dine chancer for at blive gravid. Med udgangspunkt i Mojzisova-metoden og med inspiration fra fysioterapeut Anne Marie Jensen, er fokus i behandlingen på uhensigtsmæssige spændingstilstande i underlivet og de omkringliggende muskler, kropsholdning, øvelser for åndedrættet, ryg, bækken og bækkenbund. Endvidere vil der være fokus på at nedsætte stress, bekymring og evt. ængstelser.

Form: Behandlingen foregår fuldt påklædt og består både af samtale, manuel behandling og fysiske øvelser.

Du får et personligt program med hjem, som indeholder fysiske øvelser samt forslag til evt. ændringer af uhensigtsmæssige vaner.

Formål: At øge chancen for at blive gravid blandt andet ved at nedsætte stress og ængstelse, afhjælpe fysiske spændinger i og omkring underlivet, øge bevægeligheden i bækken og rygsøjle samt at forbedre respirationen.

 

OBS Du kan sagtens gå i forløb selvom du er startet i medicinsk fertilitetsbehandling.

dof